De training
Waarom werkt de ene tekst beter dan de andere? Waarom krijg je van het ene artikel tranen in je ogen en van het andere de slappe lach? Dat is een kwestie van de goede woorden kiezen op het juiste moment. We leggen je uit waarom een tweet van 280 tekens evenveel impact kan hebben als een longread van 2800 woorden, laten zien hoe een moderne lezer leest, leren je hoe je de woorden vrij laat stromen en vertellen waarom je soms je lievelingen moet vermoorden. Met theorie, voorbeelden uit jouw en onze praktijk en handige oefeningen. Behalve voor dat vermoorden dan.​​​​​​​
De trainer
Volg je de training op donderdag 12 juli, dan is je trainer Vincent Durivou. Een senior tekstschrijver die wat moeilijk te begrijpen is, makkelijker maakt. Op papier, online en voor de klas. Nu voor de Sabel Zomerschool, en in eerder in Japan. Daar verkozen zijn studenten hem tot nummer 1 uit 1000 docenten Engels.

Volg je de training op donderdag 9 augustus, dan is je trainer Annemiek de Ruiter. Annemiek is opgeleid als dagbladverslaggever maar heeft inmiddels het hele tekstveld afgegraasd. Webteksten, posts op social media, journalistieke reportages, folderteksten of eindredactieklussen – ze draait er haar hand niet voor om. En nog steeds smaakt het naar meer! Voor Annemiek is en blijft schrijven het leukste vak ter wereld.
Voor wie
Voor iedereen die al wel iets weet van communicatie,
marketing en PR maar (nog) geen echte tekstschrijver is.
Na deze workshop
Weet je welke vragen je moet beantwoorden voor je begint met schrijven;
Ken je de verschillende doelgroepen en de daarvoor geschikte middelen;
Weet je hoe je de aandacht van je lezer trekt en vasthoudt;
Weet je hoe je raak schiet met de juiste woorden op de juiste plek;
En vergeet je nooit meer hoe het ook alweer met die d’s en die t’s zat.​​​​​​​
Wanneer
Donderdag 12 juli, 10.00-16.00
Donderdag 9 augustus, 10.00-16.00

Kosten
€ 499,- exclusief btw
Back to Top