De training
Eerst duiken we in theorie achter de kracht van verhalen. Voor succesvolle toepassingen kijken we naar de praktijk: naar media, nieuws en de politiek. Zo duiden we storytelling als trend. Daarna leer je en oefen je met hoe je zelf een verhaal overtuigend overbrengt. Met elkaar reflecteren we op wat goed werkt en wat minder. Aan de hand van een aantal cases laten we je vervolgens zien hoe we bij Sabel corporate storytelling toepassen. Je ontdekt welke effecten je kunt bereiken met (organisatie)verhalen en wat dat betekent voor jouw organisatie. Zo zet je voortaan zelf de kracht van verhalen in.
Trainers
Volg je de training op donderdag 5 juli, dan is je trainer Johannes van de Bank. Ervaren storyteller, copywriter en strateeg voor opdrachtgevers als het ministerie van Defensie en Infrastructuur en Waterstaat. Als hij vertelt, hang je gegarandeerd aan zijn lippen.
Volg je de training op donderdag 2 augustus, dan is je trainer Adryan Nijland. Wanneer hij een bedrijfscultuur kan vatten in een krachtig organisatieverhaal, dan komt voor Adryan alles samen. Hij heeft zijn wortels in het onderwijs, en deelt met verve en liefde zijn kennis met jou.
Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is in hoe je verhalen kunt inzetten in organisaties.
Na deze training
Ben je de op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in storytelling;
Weet je waarom storytelling werkt;
Kun je een verhaal goed opbouwen en overbrengen;
Weet je voor welke doelen je een verhaal inzet;
Weet je hoe je het verschil kunt maken met verhalen, in je eigen functie en organisatie.
Wanneer
Donderdag 5 juli, 10.00-16.00
Donderdag 2 augustus, 10.00-16.00
Kosten
€ 499,- exclusief btw
Back to Top