De training
Geen paniek – we gooien je niet metéén het diepe in. Eerst krijg je inzicht in de issues en incidenten die een crisis kunnen ontketenen. Van fysieke (een brand in je bedrijfspand) tot niet-fysiek (een gerucht dat online een eigen leven leidt). Daarna ervaar je hoe het is om tijdens een crisis te handelen onder hoge druk. Met een levensechte simulatie krijg je inzicht in de dynamiek van je eigen organisatie en de verhoudingen met betrokken partijen en online en offline media. Zo ervaar je zelf de do’s en dont’s van crisismanagement en -communicatie. Na deze training heb je grip op jouw rol in het krachtenveld dat ontstaat tijdens een crisis. Zo weet je beter hoe je moet handelen als de nood echt aan de man is.
De trainers
Volg je de training op donderdag 19 juli, dan is je trainer Koen van Tankeren. Ervaren specialist in woordvoering, crisismanagement en –communicatie. Dat Koen altijd het hoofd koel houdt, blijkt uit het grote aantal opdrachtgevers dat al jarenlang bij hem aanklopt voor training, advies en ondersteuning tijdens crises.
Volg je de training op donderdag 16 augustus, dan is je trainer Maxime Pieters. Met een schatkist aan ervaring op het gebied van reputatiemanagement, stakeholder- en crisiscommunicatie heeft zij al tijdens menig crises geadviseerd en ondersteund.
Voor wie
Communicatieadviseurs, woordvoerders, managers en alle anderen die een rol vervullen tijdens een crisis.
Na deze training
Heb je een groter bewustzijn van welke soorten crises er kunnen ontstaan;
Begrijp je je eigen rol tijdens een crisis beter;
Heb je inzicht in de dynamiek van een crisis en de partijen die een rol spelen;
Kun je beter inschatten hoe je in een crisissituatie te werk moet gaan.
Wanneer
Donderdag 19 juli, 10.00-16.00
Donderdag 16 augustus, 10.00-16.00
Kosten
€ 499,- exclusief btw
Back to Top