De workshop
Met verhalen en voorbeelden uit andere culturen nemen we je mee in de wereld van corporate antropologie. Van de manier waarop mensen afspraken maken en samenwerken tot aan de (on)geschreven regels en het gebruik van verhalen. Dat die gewoonten en rituelen ook voorkomen op onze eigen werkvloer zien we in het tweede deel van de workshop. Dan bekijk je je eigen organisatie door de ogen van de antropoloog en zoeken we samen naar raakvlakken. Tot slot gaan we in gesprek: hoe kun jij – in jouw functie – aan de slag met de cultuur van jouw organisatie? Een uitdagende workshop, voor iedereen die verder wil gaan dan het topje van de ijsberg.
Trainer
Je trainer is Adryan Nijland. Vanuit een enorme fascinatie voor andere culturen probeert Adryan gedrag binnen organisaties te doorgronden. Wanneer hij een cultuur kan vatten in een krachtig organisatieverhaal, dan komt voor Adryan alles samen.
Voor wie
Van bestuurders en communicatieprofessionals tot aan HR-medewerkers: iedereen die meer wil leren over de cultuur van organisaties is welkom.
Na deze workshop
Weet je wat corporate antropologie inhoudt;
Leg je verbanden tussen de rituelen van vreemde volkeren en de gebruiken binnen jouw organisatie;
Kijk je met een andere blik naar jouw organisatiecultuur;
Heb je handvatten om je kennis in te zetten binnen jouw functie en organisatie.
Wanneer
Donderdag 28 juli, 13.30-16.30
Donderdag 27 september, 13.30-16.30
Kosten
€269,- exclusief btw
Back to Top